Sponsoring

Voor het realiseren van alle ambities en het verder ontwikkelen van het concept is het genereren van geld en een effectieve besteding daarvan een must. Op commercieel gebied biedt D.E.A. mogelijkheden voor sponsoren. Met het ondersteunen van D.E.A. draagt u als sponsor bij aan de ontwikkeling van basketballers(jong en oud, beginnend en ervaren) die intrinsiek gemotiveerd zijn om hun talent verder te ontwikkelen.

D.E.A. begeleidt jongeren en bouwt indirect mee aan een betere toekomst van de speler. Met het ondersteunen in welke vorm dan ook, toont uw als sponsor maatschappelijke betrokkenheid.

Sponsorovereenkomsten hebben een lengte van minimaal 1 seizoen. De hoogte van het sponsorbedrag is afhankelijk van het pakket waarin u als sponsor geïnteresseerd is. Sponsors kunnen o.a. exposure vergaren door de bedrukking op de kleding van coaches en spelers, vermelding op de website, genoemd worden in promofilms en opgenomen worden op de roll-up banners in de zaal. D.E.A. is een nieuw concept in Nederland.

Met uw sponsoring en mijn kennis en ervaring als coach slaan we de handen in één om bij te dragen aan de ontwikkeling van jongeren, zowel als sporter als mens.


Geïnteresseerd !?

Neem dan contact op met David van Aalst (0624686363) of info@deabasketball.nl