Mogelijkheden

Clinics

 • Balans + kracht + Conditie

  Vanaf groepen van 20 personen of meer kunnen wij een clinic organiseren. In deze clinics wordt de focus gelegd op het verbeteren van de balans, kracht en de conditie van de deelnemers.

 • Basketball skills

  Vanaf groepen van 20 personen of meer kunnen wij een clinic organiseren. In deze clinics wordt de focus gelegd op basketball technieken. Denk hierbij aan de volgende onderdelen: passing, dribbelen, schieten, aanvallend voetenwerk.

 • Combo Clinic

  Vanaf groepen van 20 personen of meer kunnen wij een clinic organiseren. In deze clinics zullen wij de focus leggen op functionele kracht, balans, explosiviteit, conditie, reactie vermogen en specifieke basketbal technieken.

Persoonlijke training

U kunt bij D.E.A. ook een afspraak maken voor een individuele training. In deze training kan de nadruk gelegd worden op de specifieke wensen van de cursist. U kunt hierbij denken aan kracht en explosiviteits training, reactie vermogen of een specifieke basketbal skills (schieten, dribbelen, finishing, aanvallende voetenwerk, rebouding, passing, verdedigend voetenwerk). Hierbij kan een individuele dossier gemaakt waarbij de voortgang word bij gehouden.

Groepstraining

 • Grote groepen

  Wij bieden groepstrainingen aan van minimaal 8 tot maximaal 15 spelers. Deze groep komt minstens een per week samen om te trainen. Waarin wij de verschillende onderdelen van DEA training zullen geven. Dit kan geboekt worden door een Club of een groep spelers.

 • Kleine groepen

  Wij bieden groepstraining aan van minimaal 2 tot maximaal 6 spelers. Deze trainingen zijn meer gespecialiseerd en persoonsgebonden dan de grote groepstraining.

Off season training

Tijdens de zomer vakantie (eind juni tot eind augustus) bieden we een serie van trainingen aan waarbij de nadruk gelegd word functionele kracht, balans, explosiviteit, conditie en bal handeling. Deze trainingen worden aangebonden in een periode van 7 tot 8 weken. Deze off season training zijn toegankelijk van 10 jaar.

Mid Season training

Tijdens het seizoen ( september tot en met mei) bieden we een serie trainingen aan waarbij de nadruk gelegd word op het onderhouden en versterken van functionele kracht, balans, explosiviteit, conditie en basketball skills. Deze trainingen worden aangeboden een keer in de twee weken op zondag. Deze mid season training is toegankelijk van 10 jaar.

Bootcamps

Op aanvraag van clubs of een grote groep spelers kunnen wij bootcamps / off season trainingen organiseren. Hierin kunt zelf de frequentie en duur aangeven. Hierbij raad D.E.A. u aan om minimaal 3 tot 6 weken te boeken voor het beste resultaat minder is uiteraard wel mogelijk.